Hundefoder

PRO-NUTRITION

FLATAZOR

 

Naturligt er det bedste

 

Alle FLATAZORs produkter indeholder specifikke ingredienser specielt udvalgt for deres gavnlige virkninger på hundens krop.

 

De indeholder alle de vigtige Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer og er alle tilsat æblefibre, frugto-oligosakkarider og hørfrø.

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter i topkvalitet, som alle er fri for både genmodificerede råvarer, farvestoffer og kunstige antioxidanter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Æblefibre

Alle produkter indeholder æblefibre som er rige på polyfenoler, hvilke er naturlige antioxidanter med en virkning der er 4 gange stærkere end C-vitamin og 5 gange stærkere end E-viatmin

 

Polyfenoler har også en gavnlig virkning på knoglerne og æblernes indhold af letfordøjelige pektiner sikrer en skånsom fordøjelse.

De letter udskillelsen af affaldsstoffer og den uopløselige pektinsyre stimulerer fordøjelseskanalen.

 

Frugto-oligosakkarider

Frugto-oligosakkariderne i foderet er præbiotiske, hvilket vil sige, at de stimulerer og nærer væksten af de gavnlige fordøjelsesfremmende mælkesyrerbakterier (bifidobacteria, lactobacilli) og hæmmer sygdomsfremkaldende bakterier i fordøjelsessystemet.

De reducerer også ildelugtende forbindelser og beskytter mod fordøjelsessygdomme.

 

 

 

 

 

 

 

Hørfrø

Hørfrø er rige på omega 3, som er en essentiel fedtsyre for hunden. Omega 3 som har mange gavnlige egenskaber så som at styrke immunforsvaret og beskytte hundens kredsløb og celler. Hørfrø har også en anti-inflammatorisk og blodfortyndende virkning.

 

Proteiner og fedt

Da Flatazor Pro-Nutrition produceres i hjertet af området med Frankrigs førende virksomheder inden for landbrugsvarer og maritime råvarer, har Sopral adgang til råvarer i absolut topkvalitet fra nøje udvalgte lokale leverandører.

Kød- og fiskeproteinerne i Flatazor Pro-Nutrition er udvalgte efter deres fordøjelighed (>85%), deres indhold af essentielle fedtsyrer og deres lave indhold af mineralsk materiale.

De animalske og vegetabilske fedtstoffer (andefedt, rapsolie etc.) er udvalgte efter deres friskhed, fedtsyreprofil og smag.